ポークチョップ
ミンガラバー
ミャンマー人のモウです。
今回は ポークチョップを 紹介したいと思います。
主な材料
豚肉 と 内臓
シナモン
ベイリーフ
スターアニス
シュガー
はちみつ
お酢
オイスターソース
醤油
濃い醤油
ニンニク
ショウガ
ライム
タバスコ
唐辛子 を使ています。
まず、豚肉や 内臓や ある材料を 入れて 味付けのため 一時間 マリネします。その後 水で 茹でます。
茹でた 豚肉と 内臓を 上げて ソースで 食べられます。
これは 美味しくて お店には いくら 食べても お腹が空いていると 言う方が多いで
す。だから 自宅で 作ってみてください。
皆様も ミャンマー料理に 是非チャレンジしてみて ください。
それでは、今回はこの辺で。
また今度。
#特定技能 #株式会社テネット #外食
မင်္ဂလာပါ
မြန်မာလူမျိုး မိုး ဖြစ်ပါတယ်
အခုမိတ်ဆက်ပေးမှာတော့ ဖြစ်ပါတယ်။
သစ်ကြံပိုးခေါက်
လေးညှင်းပွင့်
စမုန်စပါး
သကြား
ပျားရည်
ရှာလကာရည်
ကမာငံပြာရည်
ပဲငံပြာရည်
ပဲငံပြာရည်အနှောက်
ကြက်သွန်ဖြူ
ဂျင်း
သံပုရာသီး
ငရုပ်ဆီ
ငရုပ်သီးစိမ်း
ဦးစွာ ဝက်သား၊ အူများနှင့်အချို့သောပါဝင်ပစ္စည်းများကို ထည့်၍ အရသာဝင်အောင် တစ်နာရီကြာနှပ်ထားပါ။
ထို့နောက် ရေဖြင့်ပြုတ်ပါ။ပြုတ်ထားသောဝက်သားနှင့်အူများကို ဆယ်ယူပြီး အချည်ရည်ဖြင့် စားနိုင်ပါပြီရှင့်။
ဒါကအရသာရှိပြီး ဆိုင်မှာဘယ်လောက်စားစား ဗိုက်မပြည့်သေးဘူးပြောတဲ့ သူကများပါတယ်။ ဒါကြောင့်
မိမိအိမ်မှာ လုပ်စားကြည့်ပါ။
မြန်မာအစားအစာကို စားကြည့်ကြပါနော်။
#နောက်မှတွေ့မယ်နော်#
美味しい ポークチョップ
0コメント