チャーザンヒンカー【春雨スープ】

ミンガラバー

ミャンマー人のモウです。

今回は チャーザンヒンカー( バーミセリスープ)を紹介したいと思います。

バーミセリ

チキン

ニンニク

エシャロット

ウズラの卵

乾燥した真菌

乾燥したユリの花

レモングラス

唐辛子

パクチー

ライム を使ています。

ミャンマー料理の 作り方は だいたい 同じです。

皆さんも ミャンマー 料理に 是非 チャレンジしてみて ください。

それでは、今回はこの辺で。

また今度。

#特定技能 #株式会社テネット #外食

မင်္ဂလာပါ

မြန်မာလူမျိုး မိုး ဖြစ်ပါတယ်

အခုမိတ်ဆက်ပေးမှာတော့ ကြာဇံဟင်းခါး အကြောင်း ဖြစ်ပါတယ်။

ကြာဇံ

ကြက်သား

ကြက်သွန်ဖြူ

ကြက်သွန်နီအလုံးသေး

ငုံးဥ

မှိုခြောက်

လီလီပန်းခြောက်

စပါးလင်

ငရုပ်သီးမှုန့်

နံနံပင်

သံပုရာသီး တို့ကို အသုံးပြုထားပါသည်။

မြန်မာ့ဟင်းလျာများ၏ ချက်ပုံချက်နည်းက များသောအားဖြင့် အတူတူဖြစ်ပါတယ်ရှင်။

လူကြီးမင်းတို့လဲ မြန်မာအစားအစာကို စားသုံးကြည့်ကြပါရှင့်။ 

# နောက်မှတွေ့မယ်နော် #

                                                   チャーザンヒンカー

株式会社テネット(tenetto Co;Ltd)特定技能ホームページ

株式会社テネットのホームページです。主に登録支援機関として、特定技能に関する情報提供を行います。 特定技能資格保有者様、特定技能を受入れたい施設様の支援も行ってまいります。

0コメント

  • 1000 / 1000