チャーザンヒンカー【春雨スープ】
ミンガラバー
ミャンマー人のモウです。
今回は チャーザンヒンカー( バーミセリスープ)を紹介したいと思います。
バーミセリ
チキン
ニンニク
エシャロット
ウズラの卵
乾燥した真菌
乾燥したユリの花
レモングラス
唐辛子
パクチー
ライム を使ています。
ミャンマー料理の 作り方は だいたい 同じです。
皆さんも ミャンマー 料理に 是非 チャレンジしてみて ください。
それでは、今回はこの辺で。
また今度。
#特定技能 #株式会社テネット #外食
မင်္ဂလာပါ
မြန်မာလူမျိုး မိုး ဖြစ်ပါတယ်
အခုမိတ်ဆက်ပေးမှာတော့ ကြာဇံဟင်းခါး အကြောင်း ဖြစ်ပါတယ်။
ကြာဇံ
ကြက်သား
ကြက်သွန်ဖြူ
ကြက်သွန်နီအလုံးသေး
ငုံးဥ
မှိုခြောက်
လီလီပန်းခြောက်
စပါးလင်
ငရုပ်သီးမှုန့်
နံနံပင်
သံပုရာသီး တို့ကို အသုံးပြုထားပါသည်။
မြန်မာ့ဟင်းလျာများ၏ ချက်ပုံချက်နည်းက များသောအားဖြင့် အတူတူဖြစ်ပါတယ်ရှင်။
လူကြီးမင်းတို့လဲ မြန်မာအစားအစာကို စားသုံးကြည့်ကြပါရှင့်။
# နောက်မှတွေ့မယ်နော် #
チャーザンヒンカー
0コメント