ミャンマーの美味しいデザート
ミンガラバー
ミャンマー人のモウです。
今回は ミャンマーの美味しいデザート(シュエインエー)を 紹介したいと思います。
ココナッツウォーター
ゼラチンパウダー
シュガー
ココナツミルク
塩
タピオカ澱粉
米粉
アルカリ水
パン を使っています。
皆さんも ミャンマー料理に 是非 チャレンジしてみてください。
それでは、今回はこの辺で。
また今度。
#特定技能 #株式会社テネット #外食
မင်္ဂလာပါ
မြန်မာလူမျိုး မိုး ဖြစ်ပါတယ်
အခုမိတ်ဆက်ပေးမှာတော့ မြန်မာ့မုန့်ချို ရွှေရင်အေးဘဲ့ ဖြစ်ပါတယ်။
အုန်းရေ
ကျောက်ချော အမှုန့်
သကြား
အုန်းနို့
ဆား
သာကူ
ဆန်မှုန့်
ထုံးရေ
ပေါင်မုန့် ကိုအသုံးပြုထားပါသည်။
လူကြီးမင်းတို့လဲ မြန်မာအစားအစာကို စမ်းပြီးလုပ်စားကြည့်ကြပါရှင်။
#နောက်မှတွေ့မယ်နော်#
ミャンマーの美味しいデザート(シュエインエー)
0コメント