ミャンマーの デザート(サヌマキン)
ミンガラバー
ミャンマー人のモウです。
今回は ミャンマーの デザート(サヌマキン)を 紹介したいと思います。
セモリナ粉
ココナツミルク
クリームミルク
卵
バター
油
芥子粒 を使っています。
皆さんも ミャンマー料理に 是非 チャレンジしてみてください。
それでは、今回はこの辺で。
また今度。
#特定技能 #株式会社テネット #外食
မင်္ဂလာပါ
မြန်မာလူမျိုး မိုး ဖြစ်ပါတယ်
အခုမိတ်ဆက်ပေးမှာတော့ မြန်မာ့ မုန့်ချို (ဆနွင်းမကင်း)ဘဲ့ ဖြစ်ပါတယ်။
ရွှေကြည်မှုန့်
အုန်းနို့
နို့စည်
ကြက်ဥ
ထောပတ်
ဆီ
ဘိန်းစေ့များ ကိုအသုံးပြုထားပါသည်။
လူကြီးမင်းတို့လဲ မြန်မာအစားအစာကို စမ်းပြီးလုပ်စားကြည့်ကြပါရှင်။
#နောက်မှတွေ့မယ်နော်#
サヌマキン
0コメント