サテー(鶏肉焼き)
ミンガラバー
ミャンマー人のモウです。
今回は サテー(鶏肉焼き) を 紹介したいと思います。
鶏もも肉
チリペースト
コリアンダーの種子
クミン
ニンニク
玉ねぎ
シナモン
エビのペースト
ココナツミルク
魚醤
タマリンド液
塩
油
ターメリック粉
皆さんも ミャンマー料理に 是非 チャレンジしてみてください。
それでは、今回はこの辺で。
また今度。
#特定技能 #株式会社テネット #外食
မင်္ဂလာပါ
မြန်မာလူမျိုး မိုး ဖြစ်ပါတယ်
အခုမိတ်ဆက်ပေးမှာတော့ ဆာတေးဘဲ့ ဖြစ်ပါတယ်။
ကြက်ပေါင်
ငရုပ်သီးအနှစ်
နံနံစေ့
ဇီရာစေ့
ကြက်သွန်ဖြူ
ကြက်သွန်နီ
သစ်ကြံပိုးခေါက်
ပုစွန်ငါးပိ
အုန်းနို့
ငါးငံပြာရည်
မန်ကျည်းရည်
ဆား
ဆီ
နနွင်းမှုန့်
လူကြီးမင်းတို့လဲ မြန်မာအစားအစာကို စမ်းပြီးလုပ်စားကြည့်ကြပါရှင်။
#နောက်မှတွေ့မယ်နော်#
美味しいサテー
0コメント